Historien bag Haslev Taxi

Vi er et lille land taxi selskab som startede op i oktober 2013 i Hårlev, vi startede med at have en bil som var betjent af vognmanden selv

I december 2015 flyttede vi til Haslev for at komme tættere på vores kunder, og vi udvidede til af have 2 biler.

I 2018 har vi 2 biler og 4 ansatte.
Alle vores ansatte brænder for taxa erhvervet og vi har gjort det af køre taxa til vores livsstil, og derfor sætter vi en stor ære i af yde den bedste service. I dagtimerne betjener vi flest kunder igennem Movias flextrafik mens i aftentimerne og weekenderne er det taxakunder.
Vi kører selvfølgelig taxakunder hele døgnet. Vi køre til kommunalt fastsatte takster, så vi kan ikke ændre på prisen i vognen. Vi servicere både private og firmaer.
Vi har i foråret 2018 købt 2 nye biler af mærket Ford tourneo, begge biler er 6 personers biler, med stort bagagerum. Vi valgte at skifte vores 10 mdr. gl. Nissaner ud grundet den store efterspørgelse på storevogne. De nye biler er i energiklasse A, og monteret med partikel filtere, start og stop funktion m.m for af skåne miljøet mest muligt.

Februar 2020 bliver Haslev Taxi solgt og konverteres over til et ApS – den nye ejer bliver den ene af chaufførerne, Henrik Kazzie Ørbæk – hele handlen falder på plads 3 dage inden Danmark lukkes af Corona. Henrik har nu valget at lukke eller fyre og sælge ud. Haslev Taxi ApS sælger den ene bil, fyre chaufførerne og tilbage er den nye vognmand.

Maj 2020 åbnes lidt af Danmark, men nok til at der er plads til en chauffør. August 2020 er der nok at lave til at vognmand og chauffør kan have hver sin bil, så en ny bil bliver købt hjem – desværre kun en lille 4-personers – men den dækker behovet.

December 2020 – jul og nytår bliver ikke som man er vant til – men Haslev Taxi ApS har overlevet det værste gennem Corona krisen og vil klare sig igennem resten af krisen.